Kombi Servisi Hizmeti

Bizler gerçek anlamda kombi servisi hizmeti sunan bir firma olarak kullandığınız ürünle ilgili tüm tamir ve bakım işlemlerinizi gerçekleştirebilmekteyiz. Ayrıca bu anlamda bölgesel değil de genel olarak tüm İstanbul’da hizmet verebilmekte ve söz konusu İstanbul kombi servisi olduğunda alanımızda öncülük etmekteyiz.

Kombi Servisi Bakım Esnasında Yapılacaklar

Bakım zamanı geldiğinde ya da bir kombi arıza söz konusu olduğunda önce cihazını çalıştırıp kontrollerini sağlıyor ve hemen ardından:
  • ·      Kalorifer tesisatı su tahliyesi yapıyor ve filtrelerinizi temizliyoruz.
  • ·   Genleşme tankı basınç değerinizi ölçüyor ve herhangi bir eksiklik durumunda 1.05 değerince hava takviyesi yapıyoruz.
  • ·      Brülörü söküyor ve temizliğini hallediyoruz.
  • ·    Herhangi bir kombi arıza ihtimaline karşı fan motorunuzu söküyor ve buradaki çalışmanın verimli olup olmadığını kontrol ediyoruz.
  • ·       Ayrıca hem kombi bakım hem de arıza için cihaz içerisinde bulunan diğer tüm pisliklerin de cihazdan uzaklaştırılmasını sağlıyoruz.

Tüm işlemler bittiğinde ise gaz ve çakmak ayarı yapıyoruz. Son olarak da kombinizi hem su hem de ısı olarak iki farklı konumda çalıştırıp kombi servisi işlemlerimize son veriyoruz.

7 Gün 24 Saat İstanbul Kombi Servisi

Özellikle kış aylarının yaklaştığı günlerde artık kombinize çok daha fazla ihtiyacınız olduğunu biliyor ve sizleri uzun süre mağdur etmemek adına 7/24 İstanbul’un her yerine hizmet götürebiliyoruz. Ayrıca ekibimizde bulunan tüm çalışma arkadaşlarımızın konu ile ilgili tecrübeli olmalarına da fazlasıyla özen gösteriyoruz. Bu şekilde de en büyük sorunlarınızı dahi, kombi değişim gerektirmediği müddetçe, dakikalar içerisinde halledebiliyoruz.

Firma Garantisi Veriyoruz

Merdiven altı ve usulsüz bir çalışma örneği sergilemiyor ve gerçek anlamda bir kombi servisi olarak yaptığımız tüm işlemlerde standart garanti süreleri ön görüyoruz. Ayrıca birçok teknik sorunun bireysel olarak halledilemeyeceğini bildiğimizden dolayı da hem hızlı hem de ekonomik çözüm yöntemleri sunabiliyoruz. O halde sizler de senede bir kez yaptıracağınız bakım işlemlerinizde bizleri tercih edebilir ve kaliteli bir hizmet almış olmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Bu şekilde de hem çok daha az doğalgaz faturası öder hem de kombinizin sizi can ve mal kaybına uğratmayacağından emin olursunuz.

TELEFON

7/24 teknik destek için arayınız.
+90(506) 268 68 85

E-MAİL

Mail atarsanız bir iş günü içinde size dönüş yapabiliriz.
info@evrenselkombi.com

ADRES

Fevzi Çakmak mahallesi 1139 No:5 İstanbul/Esenler

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alarm Sistemi Neden Önemlidir?

ActCAD - 3D Çizim Programı

Araştırma Sonuçları İçin SPSS Veri Girişi