Kombi Tamiri Hizmetimiz




Isınmak için doğalgaza, doğalgazın da ısı enerjisine dönüşmesi için kombiye ihtiyaç bulunmaktadır. Banyolarda ve mutfaklarda sıcak suyun akmasını sağlayan cihaz da kombidir. Kombide her cihaz gibi arızalanması doğal bir durumdur. Genellik ile kombi arızası nedenlerinin başında kombi bakımı yaptırılmaması gelmektedir. Kullanım süresine bağlı olarak parçalar hasar görüş ya da parça değişim zamanı gelmiş olabilir. Kombi tesisatı içinde oluşan tıkanmalarda kombinizin arızalanmasına neden olmaktadır. Kombinin tamir edilmesi kombi servisi ekibimiz tarafından yapılmaktadır.

Kombi günlük hayatımızda bu kadar önemli iken kombi tamiri söz konusu olduğunda alanında uzman ve deneyimli kişilerden tarafından yapılmalıdır. Arızalanmış bir kombi bu konuda bilmeyen bir kişi ilgilenirse daha büyük zarar görebilir. Bazı durumlarda yeni kombi alınması da gerekebilmektedir. Ankara kombi servisi hizmetlerimiz ile en kısa süre içinde arızayı belirleyip kombi tamir edilmektedir. Kombi tamiri konusunda deneyimli firmamız ile bir sorun yaşamadan kombiniz eski haline dönmüş olmaktadır.

Kombi Arızaları ve Kombi Tamiri

Kombilerin genellik ile arızalanmasında temel nedeni periyodik olarak kombi bakımı yaptırılmamasıdır.  En sık karşılaşılan kombi arızaları kombi çalışırken peteklerin ısıtmaması, patlamalı yanma, kombide su kaçağı, kombiden ses gelmesi ya da sıcak su gelmemesi gibi pek çok arıza ile karşılaşılmaktadır. Kombi servisi ekibimiz arızaları belirleme ve çözüm getirme de profesyonel bir şekilde çalışmaktadırlar.

Kombi tamiri yapılmadan önce arızanın nerede olduğunu belirlemek çok önemlidir. Kombi patlamalı yanma arızasını ele alalım. Cihaz tam yanacak iken kısa bir süre geç çalıştığı zaman içeride gaz birikir. Yandığı zamanda parlamalı yanar. Bu durum gaz ayarlarında bir problem olduğunu gösterir. Yani kombinize bakım yapılmalıdır.

Kombiniz çalışıyor ama hemen arızaya geçiyor. Bu durumun pek çok nedeni bulunmaktadır. Böyle bir arızanın kombi tamiri yapılmadan önce sorun olan yer belirlenmelidir. Bu arızanın başlıca nedenleri ana kart arızası olabilir. Kombinin yıllık bakımı yapılmamış ise iyanizasyon ateşleme elektrotları kirlenmesi de neden olabilir. Bakım yapılması ya da parça değişimi kombi tamir edilmektedir.

Bu ve daha farklı sebeplerden oluşan kombi arızalarında Ankara kombi servisi hizmetimiz ile iletişime geçmeniz halinde ekiplerimiz kombi arızasını hızlı bir şekilde belirlemekte ve kombinizi çalışır hale getirmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alarm Sistemi Neden Önemlidir?

ActCAD - 3D Çizim Programı

Araştırma Sonuçları İçin SPSS Veri Girişi