Anadolu'nun Geçmişinden Günümüzün Mizahına Heykelkafasi




Çok köklü bir geçmişe sahip olan Anadolu'da Türk medeniyetlerinden öncesinde Finikeliler, Truvalılar, Yunanlılar ve İskender imparatorluğu gibi birçok büyük medeniyet yer alıyordu. O günlerden günümüze kadar miras kalan en önemli tarihi eserler arasında ise çağlar boyunca yapılmış heykeller yer alıyor. Bu heykellerden ve Anadolu'nun köklü geçmişinden esinlenen bir mizah kültürü ile de heykelkafasi size çok farklı bir mizah anlayışı sağlıyor.

Anadolu'da binlerce yıldır büyük medeniyetler tarafından inşa edilen ve üretilen birer sanat eseri olan heykellerde hangi kafayla yani hangi mantıkla bu tür heykellerin ortaya çıktığı halen çözülememiştir. İşte bu noktadan hareket eden sayfada da heykellerin nasıl bir kafayla yapıldığı mizahi bir üslupla ele alınıyor. Bu sayede sayfa üzerinde yapılan mizah size günümüzün sıkıcı ve stresli yaşamında bir gülümseme sağlayacak.

Heykelkafasi Neler Sunacak?

Türkiye'nin yeni günlerine ışık tutan ve çok farklı bir mizah anlayışı ortaya çıkaran heykelkafasi sizin için çok özel bir mantık ile geçmişten günümüze aktarılan tarihi miras ile bir mizah oluşturacak. Aslında Anadolu'nun sahip olduğu kültür mirası üzerinden espritüel bir dille yaklaşım sergileyen bu sayfa, bir yanda mizah kültürü ile birlikte görseller ve içerikler barındırırken bir yanda ise blog içerikleri ile birlikte size önemli bilgiler sağlıyor

Özellikle günümüzde değişen ve artık keyifsiz bir hale gelen sosyal medya platformları ve forum gibi içerik sayfalarına karşı çok daha ilgi ile takip edebileceğiniz bir platform sağlanıyor. Çünkü bu sayfada sayfa yöneticileri ve içerik oluşturucu kişiler kendilerinden gelen kelimeler ile kendilerini anlatıyor. Sayfada gerçekleştirilen paylaşımlar ile birlikte yazı ve resim uyumu sağlanarak, tamamen özgün bir mizah yapılması amaçlanıyor.

Reklamsız Mizah İçin Heykelkafasi

Sayfanın temel amaçlarından biri olarak ciddi bir etkileşim yer alması ile birlikte önemli bir farkındalık yaratmak amacı bulunuyor. Aslında bir mizah sayfası olması ile birlikte marka aynı zamanda da bugün bir mimari şirket kurulumu sayesinde de önemli bir hizmet yapısı ortaya çıkarıyor.

Sayfa kullanımında en önemli ayrıntılardan birini de sayfada reklam yer almaması oluşturuyor. Çünkü gerçek mizahtan anlayan bir takipçi kitlesine sahip olan heykelkafasi samimiyeti bulunmayan ve geçici çıkarlar güden reklamları kabul etmiyor. Bu ilginç ve ilgi çekici sayfaya heykelkafasi.com adresi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alarm Sistemi Neden Önemlidir?

ActCAD - 3D Çizim Programı

Araştırma Sonuçları İçin SPSS Veri Girişi