Ship Agency Turkey Hizmetlerinin Gelişimi


Türkiye, tarih boyunca her zaman İstanbul Boğazı sayesinde dünyanın en önemli deniz geçiş noktalarından birisi olmuştur. İstanbul Boğazı konumunda günümüze kadar sürekli bir şekilde liman ve tersane işletmeleri yer almış ve bu işletmeler ulusal ve uluslararası hizmetler vermiştir. Günümüzde de İstanbul'da yer alan veya farklı kentlerde bulunan tersanelerde ship agency Turkey işletmeleri bulunmaktadır.

 

Yalova ve Tuzla gibi İstanbul Boğazı'na hakim önemli tersanelerde bugün ship agency Turkey hizmetleri veren birçok işletme bulunmaktadır. Bazı işletmeler çok uzun yıllardır yüksek tecrübelere sahip olurken, halen yeni kurulan işletmeler de bu sektörde yerini almaya devam etmektedir. Bu sayede Türkiye'de gemi acenteliği sektörü daha büyük bir sektör oluşturmayı sürdürmektedir.

 

Gemi acenteliği, Türkiye'de çok uzun yıllar öncesinde tersanelerin kurulması ile birlikte gelişen bir hizmet olurken, bugün uluslararası gemilerin Tuzla ve Yalova tersanelerinde değişen hizmetler almasını sağlamaktadır. Rekabet ortamında farklı fiyatlar ile birlikte sunulan bu hizmetlerde örnek olarak; gemilerin transit geçişleri, onarımları ve talep ettikleri teknik destek açısından hizmetler sunulmaktadır.

 

Shipyard Agency Hizmetleri Önemli Bir Katkı Sağlıyor

 

Türkiye'de Yalova ve Tuzla tersanelerinde verilen shipyard agency hizmetleri Türkiye'de ve uluslararası anlamda denizciliğe büyük bir katkı sunuyor. Bilhassa ülkemizden transit bir şekilde geçen veya ülkemizde konaklama sağlayarak yoluna devam eden uluslararası gemiler, bu ajanslardan önemli hizmetler talep ediyor.

 

Ülkemizde bu konuda uzun yıllardır nitelikli hizmetler sağlayan shipyard agency işletmeleri arasında, ID Shipping Agency gibi bir firma bulunmaktadır. Firma, tersane acenteliği hizmetini gerçekleştirmek ile birlikte bu hizmet çerçevesinde Liman acentelerinden farklı bir hizmet yapısına sahiptir. Zira özellikle gemilerin tersaneler üzerinden alacağı teknik hizmetler için farklı kategorilerde destekler sunan bir işletme yapısına sahiptir.

 

ID Shipping Agency, Yalova Tersanesi'nde ve İstanbul’da Tuzla Tersanesi'nde bulunan ofisleri ile birlikte gemi onarım hizmetlerinde gümrük takibi, yedek parça temini ve garantili onarım takibi hizmetleri sağlamaktadır. Uluslararası denizcilikte Türkiye'den geçiş gerçekleştiren gemilerin mürettebat hizmetlerinin sağlanması ve konaklama düzenlemeleri gibi birçok noktada da firmanın hizmet kategorileri bulunmaktadır.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alarm Sistemi Neden Önemlidir?

ActCAD - 3D Çizim Programı

Araştırma Sonuçları İçin SPSS Veri Girişi