Daha Önce Denemediğiniz Bir Model: Afrika Örgüsü

afrika örgüsü


Hem kadınlar hem erkekler tarafından saçlarda yapılabilecek uygulamalar özellikle profesyonel kuaförlük hizmetleri sayesinde çok sınırsız bir noktaya ulaşmıştır. Ancak özellikle uzun saçlı erkeklerde ve kadınlarda halen denenmemiş olabilecek bir model olarak Afrika örgüsü yepyeni ve çok keyifli bir alternatif olarak görülebilir.

Hassas bir şekilde uygulanan ve dönemsel olarak kullanım için rahatlık oluşturan bu uygulama, farklı bir isimle zenci örgüsü şeklinde de adlandırılırken, saç kesimi veya saç boyama gibi ihtiyaçlar olmadan sonuca ulaşabiliyor. Afrikalı kadınların saçlarını korumak ve şekillendirmek için seçtiği bu uygulama ülkemizde çok eski zamanlardan bu yana aslında rasta gibi isimler ile de adlandırılsa da son yıllarda bilhassa gençlerin popüler tercihleri arasında bulunuyor.

Kültürel bir uygulama metodu bulunan Afrika örgüsü düz bir örgüden ziyade saçların dibinden itibaren en uç noktasına kadar yapılan örgüler ile sağlanıyor. Temizlenmiş saçlarda ince bir tarak yardımı ile elde edilen tutamlar, özel bir doğal madde ile sentetik bir yapı elde edecek şekilde incecik örgüler haline getiriliyor. Bu noktada da işin ehli isimler gerçekten muhteşem görsellikler ortaya çıkarabiliyor.

Güven Sorunu Yaşamadan Afrika Örgüsü Uygulaması

Kuaförlük hizmetlerinde güven en önemli ayrıntı olmakla birlikte saçlarda dönüşü olmayan hatalar ile karşılaşmak hiç kimsenin istemeyeceği bir durumdur. Zahmetli bir uygulaması bulunan zenci örgüsü gibi saç modellerinde de gerçekten profesyonel kişilerin uygulama gerçekleştirmesi sorunsuz bir model elde etmenize yardımcı olur.

Bugün İstanbul'da kadın ve erkeklerde uzun saçlarında bu tarz uygulamalar isteyen birçok kişinin seçtiği en güvenilir işletmeler arasında Togo Stüdyo yer alıyor. İşletme aslında önemli bir diğer model olarak afro dalgası saç stilini sizlere sunarken, bu modelde de 8 santimetreden uzun olan saçlarda popüler bir şekilde farklı renkler ve uygulamalar yapılabiliyor.

Yine bir nevi Afrikalı kadınların ve özellik ve esmer siyah saçlı kadınların görünüşüne farklı kazandıran afro dalgası çok profesyonel ve hassas bir uygulama istiyor. Sıkıntısız ve keyifli bir süreç ile gerçekleştirilebilen bu uygulamada da Togo Stüdyo müşterilerin saç tiplerine uygun bir şekilde hafif kabarık, kabarık veya yoğun kabarık gibi değişen modeller ile hizmet varabiliyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alarm Sistemi Neden Önemlidir?

ActCAD - 3D Çizim Programı

Araştırma Sonuçları İçin SPSS Veri Girişi