Görsel Estetik İçin Fon Perde

 


Günümüzde daha minimalist ev dekorasyonları ön plana çıkarken, perde tasarımlarında da artık fon perde kullanımından vazgeçilmesi gibi ayrıntılar görülmektedir. Bazı evlerde temizlemesi zor olması ve maliyetler nedeniyle de fonlardan vazgeçilirken, bazı noktalarda da sadece görsel estetik açısından mutlaka fon kullanımı seçilmektedir.

Evlerde yatak odası ve oturma odası gibi noktalarda olmasa dahi salon ve misafir odası gibi noktalarda fon perde estetik bir tasarım için önemlidir. Keyifli tüller ve güneşlik perdeler ya da stor perdeler ile birlikte tam uyum oluşturacak şekilde seçebileceğiniz fonlar tam bir şov elde edebilecek kapsamda özellikle kadife ve saten gibi kumaşlar ile üretilebilir.

Tül Perde Modellerinde Renklerin Çağı

Eski zamanlardan bu yana evlerde tül perde kullanımında her zaman beyaz ve sade renkler ön plana çıkarken, bugün artık çok daha geniş renk aralıkları görülmektedir. Çünkü evlerde avangart, modern ya da country dekorasyon tarzlarına uygun bir şekilde kimi zaman gri kim zaman siyah bazen pembe renklerde tüller talep edilmektedir.

Günümüzde dekorasyon içerisinde hem mobilya hem duvar rengi hem de evin ışık açısı gibi özelliklere bağlı olarak tül perde ürünlerinde onlarca farklı renk görülebilir. Bu noktada standart renkler dışında toz mavi, bej, açık gülkurusu, optik beyaz, sütlü kahve, acı kahve, mint yeşili, petrol mavisi ya da ekru gibi birçok renk ile tül seçimleri yapılabilir.

Perde Modelleri Artık Görsel Tasarım Sunuyor

Aslında perde evde mahremiyetin korunması, güneş ışığının daha az alınması ve düzenli görünüm için tercih edilen bir eşyadır. Fakat günümüzde özellikle yeni teknoloji ile fabrikasyon şekilde üretilen perde modelleri çok daha özel tasarımların ortaya çıkmasını ve dekorasyonun çok daha farklı noktalara ulaşmasını sağlamaktadır.

Günümüzde evlerde görülebilen farklı yapılarıyla kesimleri, şekilleri, birleşimleri ve özellikleri değişen perde modelleri her ayrıntısıyla kullanıcının keyfine göre düzenlenmektedir. Bazen manzaralı evlerde püsküllü ve boncuklu kruvaze perdeler bazen karanlık evlerde açık ve ferah gösterecek tül tasarımları ile bu uygulamalar yapılmaktadır. Bu noktada da tüm ürünler açısından da online alışverişler için Ran Perde üzerinde aradığınız tüm modellere ulaşmak mümkündür.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alarm Sistemi Neden Önemlidir?

ActCAD - 3D Çizim Programı

Araştırma Sonuçları İçin SPSS Veri Girişi