Antalya Rent A Car Hizmeti ve Pandemi



Yaşantıdaki tüm alışkanlıkları değiştiren Covid-19 salgını, araç kiralama hizmetindeki beklentileri de değiştiriyor. Kiralanan araçlarda talep edilen donanım ve konfor yerini hijyen ve dezenfeksiyona bırakıyor. Antalya rent a car olarak hizmetimizde hiçbirinden taviz vermeden bu sürece devam ediyoruz.

Hijyen tedbirlerimizi öncelikli olarak ilk sıraya aldık. En çok temas edilen direksiyon başta olmak üzere klimaların filtrelerine kadar tüm parçaları itinayla temizliyoruz. Dezenfeksiyon için tarihi yeni ve bakanlık onaylı solüsyonları Lara rent a car olarak düzenli aralıklarla uyguluyoruz.

Araçlarımızdaki Hijyen Uygulamaları

·         Her kullanım sonrası özel solüsyonla komple yıkama

·         Buhar uygulaması ile koltuk ve iç aksamda dezenfeksiyon

·         Araç içerisinde Ozon ile temizleme uygulaması

·         Araçlarımızda klimalar için antiviral / antibakteriyel filtre kullanılması

·       Antalya rent a car tarafından kiralanan araçların kullanım sonrası en az bir gün havalandırılması

·      Klima kanallarının ve polen filtrelerinin sık sık temizlenmesi

·    Talep edilmesi halinde ekstra olarak, tek kullanımlık kılıfların Lara rent a car tarafından temin edilmesi 

Bu zorlu süreçte araç kiralama hizmetinin sağlıkla devam etmesi için titiz bir şekilde hazırlanıyoruz.

2021 Yılında Araç Kiralama Nasıl Olacak?

Pandemi öncesinde de Antalya rent a car olarak kiraladığımız araçları, detaylı ve titiz bir temizlik işleminden geçiriyorduk. Salgın sonrasında biz de en az sizler kadar hijyen konusunda hassas davranıyoruz. Sürüş güvenliğinin yanı sıra sağlığınızı da düşünerek araç kiralama hizmetimizi aksatmadan sürdürüyoruz.

Toplu taşımada bulaşma riski çok yüksek olduğundan, Lara rent a car olarak araç kiralama sektöründe üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. 2021 yılında kampanyalı fiyatlarımız ve size özel tekliflerimizle toplu taşımaya ihtiyaç hissetmeden güvenle seyahat edebilirsiniz. Turizm sezonunun canlı geçmesi beklenen bu yıl, planlama yapılmaya başlandı. Otellerde rezervasyonlar dolmaya başlarken size özel ulaşım imkanı sunan rent a car hizmetimizden haftanın her günü dileğiniz saat yararlanabilirsiniz. Yerli ve yabancı tüm müşterilerimiz için gerekli tüm önlemleri alarak, yoğun geçmesini beklediğimiz bu sezonda hizmetinizdeyiz. Kampanyalı araçlarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz ve yine sitemiz üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alarm Sistemi Neden Önemlidir?

ActCAD - 3D Çizim Programı

Araştırma Sonuçları İçin SPSS Veri Girişi