Tesettür Giyim Ürünlerinde Kumaşların Önemi



Etek, elbise, gömlek, ceket, tunik gibi ürün çeşitleri ile şekillenen tesettür giyim akımı içerisinde her ürün için kullanılan kumaş türü farklı olmak ile birlikte bu kumaşların kullanımda farklı önemleri de bulunmaktadır. Çünkü yaz mevsimi, kış mevsimi veya bahar mevsiminde kullanılabilecek ürünlerde kullanım alanına, amacına ve kullanıcının tercihlerine göre kumaşın farklılığı önem arz etmektedir.

Muhafazakar giyimde kumaş çeşitlerine bakıldığında, son yıllarda özellikle mira kumaş ve aerobin kumaş gibi çeşitler çok popüler görülmektedir. Çünkü bu kumaşlar terletmeyen yapılarıyla esnek ve rahat tercihler sağladığı için her mevsim giyilebilecek etekler ve elbiseler gibi seçimler oluşturmaktadır. Bu ürünler bugün tüm tesettür giyim mağazası seçeneklerinde de temin edilebilmektedir.

Kumaş çeşitlerinde örneğin mira kumaş göz önünde bulundurulursa, bu kumaşın temelinde polyester iplik bulunmaması ve esnek bir yapısı yer alması bulunmaktadır. Profesyonel dokuma yapısı ile tersten kullanıldığı zaman atlas kumaş gibi görünen mira kumaş, terletmeyen ve kış mevsiminde de sıcak tutan yapısıyla duble kumaş olarak görülmektedir. Neredeyse her kadın giyim mağazası tarafından sunulan bu ürünlerde mira kumaş veya yine farklı bir yapıya sahip olan canlı renkler ve kalitesi ile tercih edilen aerobin kumaş her zaman seçilebilir.

Tesettür Giyim İçin Aksesuarın Önemi

Her mevsim ayrı bir tarza sahip olan tesettür giyim için kullandığımız ürünlerde kumaşa, renge ve boyutlara önem verdiğiniz gibi giyim ürünleri ile uyum sağlayacak aksesuarlara da önem vermek gerekir. Tesettür denildiğinde akla gelen en önemli aksesuar olan şal konusunda da örneğin bir tunik kullanıyorsanız, bu tunik ile mutlaka uyumlu bir şal rengi seçmek önemlidir.

Aksesuar seçimlerinde çanta, ayakkabı, kemer gibi parçalar seçeceksiniz yine alışveriş yaptığınız tesettür giyim mağazası tarafından sunulan elbise ve tunik gibi ürünler ile uyum sağlayacak renk ve tarzlar seçmeniz gerekir. Örneğin, boydan dantelli bir elbise ile keyifli deri bir kemer, uyumlu renkte bir çanta ve topuklu ayakkabı kullanımı iş dünyası içerisinde de iyi bir tarz elde etmenizi sağlayabilir.

Kumaş çeşitleri, ürün renkleri, uyum gibi birçok farklı ayrıntı ile birlikte kadın giyim mağazası seçimlerinizde Mod’Ay Tesettür üzerinden tüm bu ayrıntılara dikkat ederek alışverişler yapabilirsiniz. Mod’Ay Tesettür sahip olduğu koleksiyonlar ve her sezon yenilenmiş ürünleri ile kadınlar için muhafazakar giyimde seçim şansını arttırarak, daha elit bir yapıyla alışveriş fırsatı sunmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Alarm Sistemi Neden Önemlidir?

ActCAD - 3D Çizim Programı

Araştırma Sonuçları İçin SPSS Veri Girişi